Matematika

Januárban indulnak az új matek csoportjaink!

100% elégedettségi garancia az első alkalomra! Ha nem vagy elégedett az első órával és nem szeretnéd velünk folytatni, ne aggódj – nem kell kifizetned.

Rólunk

Weisz Ágoston több, mint 15 éve foglalkozik tehetséges gyerekekkel. Ágoston 7 éve a Google-nél dolgozik Zürichben, a Google Bard egyik senior vezetője.
Sok egykori és jelenlegi tanítványuk szerepelt sikeresen a nemzetközi informatikai diákolimpiákon, országos versenyeken (IOI, CEOI, EJOI, EGOI, OKTV). Ez a program azonban egyáltalán nem (vagy nem csak) versenyfelkészítésről szól, hanem a programozás egyéni és csoportos öröméről. Bátran csatlakozzanak olyanok is, akik nem szeretnének programozási versenyeken részt venni.

Vári-Kakas Andor, Szabó Kornél, Hervay Bence, Tiszay Dávid, Reimann Kristóf és még sokan mások Ágoston és Laci tanítványai, akik immár velük közösen tartanak órákat. Többen közülük  a Cambridge-i egyetemen tanulnak informatikát illetve matematikát. Ők is hasonlóan motiváltak abban, hogy tudásukat továbbadják.

Fontos, hogy nemtől, kortól és lakóhelytől függetlenül minden motivált gyerek megkapja a lehetőséget, hogy megtanulja gondolkodva, okosodásra használni a számítógépet.

Mindent

A programról

Elsősorban online, önálló, illetve közös, csoportos munkán alapuló rendszerben zajlik a matematika tanítása. A gyerekeknek kéthetente tartunk szakköröket. Emellett egy hosszútávú anyag is biztosított, feladatokkal, segítséggel, amit a saját tempójukban tudnak feldolgozni. A diákok az online alkalmakon kívül is bármikor kérhetnek és kapnak segítséget. A szorgalmi feladatok megoldását pontokkal értékeljük, a serény pontgyűjtést pedig közös online társasjátékestek szervezésével jutalmazzuk.

Kiknek ajánljuk?

3-10. osztályosok jelentkezhetnek a szakkörökre. Motivált, érdeklődő gyerekeket várunk, akik nem félnek kérdezni. Különleges tehetség nem előfeltétel, de olyanok tudják igazán élvezni a programot, akiknek a matematikai problémákon való gondolkodás örömet okoz.

Mit ajánlunk?

A gyerekek a logikus gondolkodást és a matematikai problémamegoldást gyakorolják a szakkörökön. Megtanulják, hogyan birkózhatnak meg kihívásokkal, hogyan lehet másokat biztatni, másokkal együttműködni. Megtapasztalhatják, hogy csapatként többre juthatnak, mint egyedül, és hogy milyen az igazi sikerélmény, amit egy nehéz feladat megoldása okoz.

Anyagiak

A részvételi díj 13500 Ft havonta, de rendkívül fontos, hogy anyagi okok miatt ne maradjon ki egyetlen gyermek se a programból. A koronavírus és az azt követő gazdasági válság sok családot különböző módon érintett, ennek megfelelően, ha bárki úgy érzi, hogy ez túlzott anyagi megterhelést jelent a családja számára, kérem keressen meg minket e-mailben, és megoldjuk a dolgot. Bármekkora kedvezményt szívesen adunk!​